2015. február 23., hétfő

Találós kérdés...

Az első gondolatom az volt, hogy a lenti képekhez semmi kommentet nem fűzök hozzá, nem segítem a blog kedves olvasóit. Aztán úgy gondoltam, hogy átértékelve a fotókat, a feladvány nem túl egyszerű. Ha minden különösebb info híján lennék, akkor lövésem se lenne arról, hogy mit is ábrázolnak a képek... A múlt héten, egy biztonsági szemle során elvételre került eszköz ránézésre sok minden lehetne. A zárkaasztal fiókjának egy alkatrészéből, evőcsészéből és cérnából barkácsolt valami lehetne akár tojásszeletelő, vagy bármi más, háztartási eszköz. De nem az.... Hogy mégis mi? Azt nem árulom el, csak segítségül hívom a Ford Fairlane kalandjai című kultuszfilm főhősét, aki az egyik jelenetben így szólt:    

"'69-es Fender Stratocaster, eredeti pick-upökkel, jávorfa nyakkal, fordított húrozással egy balkezes zseninek, Jimmy Hendrixnek."

Ebből azért már lehet vágni, hogy a képeken nem más látható, mint egy házilag barkácsolt gitár - mert mint tudjuk, a fogvatartottak rendkívül leleményesek és kreatívak tudnak lenni...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése