2013. november 14., csütörtök

Az intézet könyvtári állományának bővülése

A hét első munkanapján a Balassi Bálint Megyei Könyvtár háromfős küldöttsége látogatott el az intézetünkbe. A látogatás célja az itt folyó kulturális tevékenység támogatása volt, melynek keretében Molnár Éva igazgató asszony elmondta, örömükre szolgál, hogy az évek óta eredményes szakmai együttműködés keretében segíthetik a Balassagyarmati Fegyház és Börtön kulturális tevékenységét, hozzájárulhatnak könyvtárunk kínálatának színesítéséhez. 


Az együttműködésnek köszönhetően lehetőség nyílt arra, hogy a 10.00 órakor kezdődő ünnepélyes program keretében az általuk beszerzett könyvek közül 109 darabot helyezzenek el tartós letétben az Intézet könyvtárában.
 
 Molnár Éva elismerően szólt továbbá intézetünk kulturális tevékenységéről, és kifejtette reményét a további eredményes együttműködéssel kapcsolatban.

A Balassagyarmati Fegyház és Börtön részéről dr. Tibay Ákos bv. alezredes parancsnok-helyettes úr nagy örömmel vette át a könyveket, megköszönve az együttműködő támogatást, segítséget, valamint sok sikert kívánt a Megyei Könyvtár munkájához. 


Ezúton is köszönjük könyvtárunk kínálatának színesítését!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése