2014. március 15., szombat

Sportsiker az országos asztalitenisz-bajnokság döntőjén



A büntetés-végrehajtási szervezet asztalitenisz-bajnokságának országos döntőjét az Oktatási Központ szervezte, a közelmúltban megrendezett regionális versenyek győzteseinek részvételével, akik között ott szerepelt a Balassagyarmati Fegyház és Börtön 4 fős csapata is, mert kollégáink a régióban veretlenül előzték meg vetélytársaikat.


Intézetünk mellett az országos döntőn a Budapesti Fegyház és Börtön, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, a Kalocsai Fegyház és Börtön, a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, valamint a Márianosztrai Fegyház és Börtön csapata vett részt.

A csapattagok beszámolója szerint jó hangulatban, remek szervezés mellett tudtak a játékra koncentrálni, bár a regionális vetélkedőhöz képest más taktikát kívánt a verseny menete.
 
A két egyéni és egy páros közepette egy női versenyzőnek is kellett játszani, míg a regionális játékokon az egyéni és páros után következtek a hölgy versenyzők, így az ő játékának menetét alaposan át kellett gondolni. A legjobb döntés annak bizonyult, ha a hölgy versenyző párosban indul. Mindemellett, ha az egyik férfi versenyző az egyik meccset esetleg elvesztette, a másik még mindig korrigálhatta. 

A végeredmény igazolta a taktika helyességét, hiszen kitűnő és fegyelmezett játék mellett a Balassagyarmati Fegyház és Börtön csapata - változatlan összetétellel -, az országos döntőben szinte minden mérkőzését megnyerve első helyezést ért el. A csapat tagjai Garamvölgyi Béla ny. bv. ezredes, Vankó Attila bv. főtörzszászlós, Kelemen Vivien bv. törzsőrmester, valamint Herceg Tibor polgári alkalmazott.

Sikerükhöz ezúton is gratulálok!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése