2014. május 1., csütörtök

Dübörög a TÁMOP...



A bv. intézeti projektfelelős beszámolója alapján, és természetesen a tények tükrében is, a TÁMOP 5.6.3 kiemelt projekt megvalósítása során jelentős mérföldkőhöz  értünk  a  Balassagyarmati Fegyház és Börtönben. A résztvevők toborzását, bevonását, egyéni  fejlesztési tervük, jövő- és cselekvési terveik meghatározását követően kiválasztásra került 110 főből  az a 60 fő,  akik három csoportban részt vehettek a tréningeken.


Az előzetesen letartóztatottak számára 2x30 óra volt meghatározva, mely keret magába foglalt egy Konfliktuskezelés I. és egy Életvezetés I. tréninget. 19 fő sikeresen teljesítette a tréningeket, melyekről a képző cég tanúsítványt állított ki.

A jogerősen elítéltek számára két csoportban 3x30 óra lett szervezve, a résztvevők ismeretében  helyi szinten a Kommunikáció I., a Konfliktus kezelés I. és az Életvezetés I. tréning  lett javasolva. Az egyik jogerős csoport már teljesítette a tréningeket, számukra  2014.04.28-án Parancsnok úr adta át  a tanúsítványok. A másik csoport 2014.05.09-én fogja befejezni a harmadik 30 órás részt.

A tréningeken teljesítése előfeltétele  a szakmaképzésen való részvételnek. Reményeink szerint hamarosan beszámolhatunk a szakmaképzés  indulásáról is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése