2013. március 1., péntek

Az "Év büntetés-végrehajtási dolgozója"

 
Talán még a Balassagyarmati Fegyház és Börtön munkatársai közül sem mindenki tudja, hogy a Cserhát Takarék a Szakemberekért és a Kulturális Örökség Védelméért Alapítvány kuratóriuma az „Év büntetés-végrehajtási dolgozója” címet adományozta Gazdik Ágnes bv. főtörzszászlós úrnő részére. A díj átadására 2013. február 23-án, ünnepség keretében került sor.
 

Gazdik Ágnes bv. főtörzszászlós Úrnő 1989.05.01. napján lett kinevezve közalkalmazottként, ügykezelői beosztásba a Balassagyarmati Fegyház és Börtönhöz, így az egyik legrégebbi munkatársa az intézetnek. Hivatásos szolgálati jogviszonya 2000.03.01. napjával kezdődött, azóta teljesít szolgálatot a bűnügyi nyilvántartó csoportnál, segédelőadóként.
 
Eddigi munkája során 9 alkalommal részesült jutalomban.
 
A nyilvántartási szakterületnél a leghosszabb időt eltöltött kolléga, szakmai ismeretszintje, szakmai jártassága kiemelkedő. Az irányába támasztott követelményeket minden esetben átlag feletti színvonalon teljesíti. Kötelességtudata a személyi állomány tagjai körében példás. Segítőkész kolléga, ezzel együtt úgy közvetlen munkatársaitól, mint a társ szakterületek dolgozóitól is elvárja a kellő lelkiismeretességet, önállóságot.

Elöljárójaként és emberként is büszke vagyok rá, hogy munkatársam ilyen elismerésben részesült, egyúttal bízom benne, hogy még sokáig dolgozhatok együtt vele, és hivatástudata, hozzáállása, szakmai ismeretei és rutinja átragad a fiatalabb kollégákra.  Mert az a fajta szemlélet, amely őt jellemzi (ne csak azt nézzük, hogy mit hogyan nem lehet megoldani, hanem fogjunk hozzá, és tegyük a dolgunkat..), a mai világban sajnos már egyre kevésbé tapasztalható meg.

Gratulálok, Ági!
    





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése