2014. október 15., szerda

ÖBE - Összefogás a Börtönügyért Egyesület






Az olvasók figyelmébe ajánlom az Összefogás a Börtönügyért Egyesület (ÖBE) honlapját. Az egyesület célja, hogy a börtönökről kialakult társadalmi képet objektív irányba befolyásolja. A honlapon megtalálhatóak azok az interneten, magyar nyelven is fellelhető, büntetés-végrehajtással foglalkozó írások és egyéb anyagok, amelyek az egyesület munkatársainak megítélése szerint tárgyilagosan és előítélet-mentesen mutatják be a börtönök világát.

A weboldal lehetővé teszi, hogy a téma iránt érdeklődők gyorsan és kényelmesen jussanak hozzá a számukra fontos információkhoz. Azok, akik feliratkoznak a hírlevelükre, automatikusan értesülhetnek az oldalra felkerülő legfrissebb hírekről.

A honlap bemutatkozási lehetőséget biztosít az egyesület működését segítő Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetnek, illetve a „Börtönügyi irodalom” címszó alatt a büntetés-végrehajtással behatóbban foglalkozni szándékozók találhatnak ma már klasszikusnak számító írásokat. A honlap e tekintetben egy igazi aranybánya az érdeklődők számára, telis-tele értékes, hasznos szakmai írásokkal.


(A "Börtönügyi irodalom" szövegrészre klikkelve el lehet jutni az egyesület honlapjára!)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése