2012. október 6., szombat

A család fontossága



Újra egy fogvatartotti munka, természetesen ismét egy fegyelmi ügy kapcsán adtam lehetőséget egy elítéltnek arra, hogy fegyelmi fenyítés helyett egyfajta alternatív opcióval élhessen, és tegyen valamit azért, hogy elhiggyem egy kicsit, talán a vele való foglalkozásnak lesz némi eredménye...   



"Mit jelent számmora a család?

Számomra a család mindent jelent, amit az élet adni tudott. A család nem csak a feleségem és a gyermekeimből áll! Hanem a szüleimből és a testvéreimből. Sajnos a szüleim nagyon sokat szenvedtek mióta a börtönt járom, és most ott van a 2 gyermekem, aki szintén szenved az én hülyeségem végett. Ezeket a dolgokat már nem tudom meg nem történtté tenni, de a jövőben biztos, hogy mindenféle problémát el fogok kerülni, hogy többé a családtagjaim ne szenvedjenek, és nem nélkülözzenek. Azt tudom, hogy leírni és mondani nagyon könnyű, ezeket a dolgokat tettekkel kell bizonyítani. a legfontosabb az életbe, hogy egészségesek legyenek és boldogságba éljünk mindnyájan. A pénz az csak másodrendű dolog az életbe, mivel pénzzel nem lehet megvásárolni az egészséget és a szeretetet. A család számomra visszatartó hatást tesz rám, mivel ők értük nem keveredek semmiféle konfliktusba, mert ők is és én is, nem bírnánk ki még több évet egymás nélkül.
Számomra ezt jelenti a család!!!!


Mit fogok tenni a szabadulásom után azért, hogy megtarthassam a családomat és megismerhessem a gyermekeimet?


Szabadulásomat követően visszamegyek a régi munkahelyemre a családom megélhetése érdekében. A család érdekében felszámolok minden olyan kapcsolatot, ami hátrányba hoz és börtönbe juttat! Hogy miért? Mert nem szeretnék többet a családtagjaimtól még egyszer távol lenni. Másodsorban pedig, szeretném neveli a gyermekeimet, óvodába, iskolába hordani őket, és arra nevelni, hogy ne essenek olyan csapdába, mint én! Annak érdekében, hogy megismerjem a gyermekeimet, mindent el fogok követni! Főleg a fiammal mivel születése után 1 napot voltam vele otthon, szinte idegenként kezel, ami érthető, mivel csak a beszélőn és fényképen látott, megpróbálok minél többet otthon lenni, habár a munkám miatt nehézkes lesz."
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése